Cégünk az amerikai illetőségű Bullet Liner poliurea bevonatok kizárólagos magyarországi forgalmazója. Az amerikai vállalat termékpalettáját 3 alaptermékre szűkítette, melyek a legváltozatosabb helyzetekben kínálnak megfelelő megoldást az általános felület védelem, korrózió védelem, vízzárási és esztétikai bevonatok terén.

A Bullet Liner gyökerei a védőbevonat „gyártó iparban mélyre nyúlnak vissza”. Maga az ipar megalakulása előtt, több mint 30 évvel ezelőtt, Claudio Burtin és testvére, továbbá édesapja, Carlos Burtin 1982-ben alapította a Burtin Corporation-t. A cég elkezdett poliuretán alapú vegyi anyagok kísérletezésével foglalkozni.  A kísérletek eredménye képen Claudio úttörőként alkalmazott egy polikarbamid bevonat technológiát, amely szinte bármilyen felülethez tapadt, oly módon, hogy maximális külső védelmet biztosítson a karcolásoktól, horzsolásoktól, rozsdától és így tovább.

Amikor észrevette, hogy a kísérleteihez nélkülözhetetlen vegyi anyagok tárolására szolgáló lemezhordók milyen károsodást okoznak azokban a szállító járművek platójában, rakterében, amelyekkel a hordókat szállították, Claudio rájött, hogy fejlesztése a legjobb megoldás, az ilyen felületek mechanikai védelmére. A cégen belül létrehozott egy szakműhelyt, amiben a platók és rakterek poliurea bevonatát készítették – és az üzlet gyorsan növekedett. Ő volt az első az iparban, aki kifejlesztett egy olyan fejlett bevonatrendszert, amely gyakorlatilag rozsdaálló, tartós és ellenálló a szélsőséges időjárási viszonyokkal szemben.

Mr. Burtin végül eladta (LINE-X) a poliurea bevonattal kapcsolatos érdekeltségeit. Az évek során Mr. Burtin úttörő technológiáját világszerte több millió járműben tesztelték világszerte. Mr. Burtin azonban nem fordított hátat a technológiának. Folyamatos kutatásokat és fejlesztéseket folytatott annak érdekében, hogy olyan magas szintű „készítményt” hozzon létre, amely harcászati körülmények között is megállja a helyét.

2010-ben Claudio „emelte a mércét” és létrehozta a Bullet Liner márkát.

Close Menu
×

Kosár